Minden, ami DC!

2021-ben kerül mozikba a James Gunn-féle Öngyilkos osztag

2019. január 31. 09:24 | DC Magyarország | komment

Ugyanakkor a stúdióval még nem jutottak dűlőre a rendezésről.

James Gunn továbbra is tárgyalásokat folytat az Öngyilkos Osztag folytatásának rendezése kapcsán. Ez nem számít túl meglepő lépésnek, hiszen a forgatókönyvet már ő írja a filmhez, melynek a Warner most bejelentette az amerikai bemutatóját is: 2021. augusztus 6.

Gunn leszerződtetése előrevetíti azt, hogy valószínűleg ez lesz a következő rendezése is, miután a Disney tavaly nyáron kirúgta őt A galaxis őrzői vol. 3 éléről, korábbi ízléstelen Twitter bejegyzései miatt.

Az osztag második mozis kalandja a The Suicide Squad címet viseli, és nem közvetlen folytatása a 2016-os filmnek, sokkal inkább egy újraindítása a franchise-nak.

Egyes források szerint Gunn egy egészen más irányba szeretné terelni a gonosztevő csapat történetét, szinte teljesen új karakterek és színészek felvonultatásával. Emellett a filmen várhatóan érezhetőek lesznek Gunn stílusjegyei, amit már A galaxis őrzői kalandokban megismerhettünk.

A film producerei Charles Roven és Peter Safran lesznek, míg Zack és Deborah Snyder executive produceri szerepet töltenek be a projektben.

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1814599754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Turbucz 2019.02.02. 17:04:14

Shazam elözetes meg még mindig sehol. Sterintem valami gond van..
süti beállítások módosítása