Minden, ami DC!

A Sharknado sztárja is csatlakozott a Swamp Thing sorozathoz

2018. december 12. 22:41 | DC Magyarország | komment

Újabb névvel bővült a egyébként sem rövid szereplőgárda.

Ian Ziering aláírt a Swamp Thing egyik visszatérő kulcsszerepére!

A sorozat forgatása jelenleg is zajlik, a főszerepben Crystal Reeddel, mint Abby Arcane. A fiatal lány egy halálosnak tűnő mocsári vírus után kutat egy louisianai kisvárosban, de hamar felfedezi hogy a mocsár rejtélyes és ijesztő titkokat rejt.

Ziering visszatérő vendégszereplő lesz, mint a Blue Devil nevű DC karakter. A hőssé vált egykori kaszkadőr az okkult gonosz ellen veszi fel a harcot. A Warner hivatalos leírása szerint "A kaszkadőrből lett filmsztár, Daniel Cassidy némi hírnévre tett szert, miután eljátszotta a démoni Blue Devilt. De most, nyolc évvel később Cassidy arra eszmél rá, hogy frusztrációban éli életét és visszasírja korábbi sikereit."

Blue Devil karatere 1984-ben debütált a képregények lapjain, és ugyanebben az évben saját sorozatot is kapott, ami 31 számot élt meg. A füzetekben a kaszkadőr épp jelmezben van egy hollywoodi film díszletei között, amikor egy démon tévedésből méltó ellenfélként tekint rá és megtámadja. A harc közben Cassidyre ráolvad a Blue Devil kosztüm, és különleges képességekre is szert tesz.

A stúdió ki is adott egy fiktív posztert a Blue Devil filmhez, amit itt meg is nézhettek:

blue-devil-movie-poster.jpg

Ziering számára a Beverly Hills 90210-beli szerepe hozta meg az igazi áttörést, mostanában pedig főleg a gyenge minőségű, ugyanakkor népszerű Sharknado - Cápavihar filmekből lehet ismerős.

(forrás: Deadline, THR, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr814475208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása