Minden, ami DC!

Stáblistás jelenet vezeti fel Monitor szerepét az Elseworlds crossoverben

2018. december 03. 20:20 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Már most megalapozzák az esemény történéseit.

FIGYELEM! Az alábbi cikk spoilereket tartalmaz a Supergirl legújabb részéből.

A Supergirl félévadzáró epizódja egy stáblistás jelenettel zárult, ami kész Easter Egg aranybánya, és nem mellesleg az Elseworlds crossover felvezetése is. Az alábbi jelenetben láthatjuk John Wesley Shipp-et Flashként, valamint bemutatkozik LaMonica Garrett mint Mar-Nov, azaz Monitor.

Egy lerombolt Föld-90-en járunk, ahol a parázsló talajon észrevehetjük Zöld Íjász, Vibe, Stargirl és sok más karakter holttestét. Egyetlen hős élte túlt a pusztítást, ez pedig Flash (a 90-es évekbeli verziója, a 90-es Földön, nem véletlenül), aki egy könyv felé kúszik, ám Monitor felveszi előle, és annyit mond: "Elbuktál."

"Miért teszed ezt?" kérdezi Flash, amire érkezik a válasz Monitortól: "Ti tettétek ezt magatokkal, és most mind elporladtok." Mar-Nov ezzel kinyitja a könyvet, a szélsebes szuperhős pedig elviharzik. Ez a jelenet felvezeti, hogy Monitor milyen szereppel bír majd a crossoverben.

"Az egész crossover lényege egy közelgő, hatalmas fenyegetés. Van ez a Monitor nevű karakter, aki gyakorlatilag próbára teszi az univerzumokat, hogy kiderítse, melyik lesz képes elbánni ezzel a veszéllyel," részletezte Stephen Amell.

Úgy látszik, hogy a Föld-90 hősei elbuktak, az univerzumukkal együtt. Talán a Föld-1 védelmezői több szerencsével járnak, a Föld-38 szuperhőseinek segítségével.

A showrunnerek elárulták, hogy a szóban forgo jelenet helyet kap az eheti Arrow, valamint The Flash epizód végén is. Ez a lépés újdonságnak számít az Arrowverzumban, hiszen ezidáig a crossoverek nem kaptak ilyen felvezetést a megelőző epizódok legvégén.

Ezzel az írók megoldottak egy vitát maguk között, ugyanis kitaláltak két lehetséges nyitányt az eseményhez, de nem tudtak választani közülük. Így született az elhatározás, hogy az egyikből legyen stáblistás jelenet, ami beharangozza a történetet, a másik pedig a tényleges kezdés.

Az Elseworlds cselekménye szerint Barry Allen/Flash (Grant Gustin) és Oliver Queen/Zöld Íjász (Stephen Amell) testet cserélnek, miután valaki átírta a valóságot. Miközben a felelőst, az Arkham Elmegyógyintézet orvosát, John Deegant (Jeremy Davies) üldözik, összefognak Supergirllel (Melissa Benoist) és Supermannel (Tyler Hoechlin), valamint Batwoman (Ruby Rose) is keresztezi az útjukat. Az eseményben feltűnik továbbá Elizabeth Tulloch, mint Lois Lane, Cassandra Jean Amell, mint Nora Fries, Bob Frazer Psycho-Pirate szerepében bizonyíthat, és John Barrowmant is újra a fedélzeten köszönthetjük.

A crossover most vasárnap már kezdetét is veszi a The Flashben, majd másnap az Arrowban folytatódik, és végül december 10-én zárul a Supergirlben.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114418570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása