Minden, ami DC!

David Ayer elmondta, miért nem láthatjuk az Öngyilkos osztag kivágott jeleneteit

2018. november 19. 15:51 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Végre egyértelmű választ kaptunk a rendezőtől.

Bár az Öngyilkos osztag több, mint két éve került bemutatásra, a rajongókat még mindig nem hagyja nyugodni néhány kérdés a filmmel, vagyis inkább annak kivágott jeleneteivel kapcsolatban. Azt már régóta tudjuk, hogy például Jared Leto Jokerével szinte egy teljes szólófilmre elegendő anyagot leforgattak, míg a moziban ebből alig pár percet láthattunk, és a később kiadott Extended Cut is mindössze egy szűk negyedórával bővítette ki a játékidőt.

Az egyik rajongó Twitteren vonta kérdőre a film rendezőjét, David Ayert azzal kapcsolatban, hogy bemutatja-e valaha a kivágott Joker jeleneteket. Bár az üzenet stílusa és nyelvezete hagy némi kívánnivalót maga után, a rendező mégis választ adott a kérdésre:

"Nos, ha már ilyen kedvesen kérdezted: Nincs hozzáférésem egyik filmem régi anyagához sem. A jogtulajdonosnak van. Az anyag amúgy sem prezentálható formátumban létezik, hanem csak archivált nyersanyagként. Roppant költséges lenne újra kiadni és piacra dobni."

Ez végre egy konkrét, érthető válasz arra a kérdésre, ami sokunkban megfogalmazódott a film megnézése után. Ez azt jelenti, hogy a szóban forgó jeleneteket valószínűleg soha, semmilyen formában nem fogjuk már látni.

Az igazság ligája is ebben a cipőben járhat, aminek Zack Snyder-féle verziójáért, az úgynevezett Snyder Cut-ért a rajongók fáradhatatlanul kampányolnak lassan egy éve. Ha itt is a fenti helyzet áll fenn, akkor ennek a bemutatására sem érdemes mérget venni.

Az Öngyilkos osztag folytatása készülőben van James Gunn vezénylete alatt, valamint a Birds of Prey mozi, és a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker film munkálatai is haladnak, tehát nem kell attól félnünk, hogy kedvenc DC gonoszaink és antihőseink nélkül maradunk a közeljövőben.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914381146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása