Minden, ami DC!

Jason Flemyng is felkerült a Pennyworth sorozat stáblistájára

2018. november 01. 11:19 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Sármos rosszfiúkból sosem elég.

Jason Flemyng állandó szereplőként lépett az Epix DC adaptációjának fedélzetére, és egy Lord Harwood nevű gonosztevőt fog játszani a sorozatban.

Harwood egy "művelt, udvarias, brilliáns és elképesztően magabiztos felsőosztálybeli angol férfi, akinek a sármja alatt egy szadista és kegyetlen jellem lapul."

Fleming neve olyan filmekből lehet ismerős, mint a Benjamin Button különös élete, az X-Men: Az elsők, a HA/VER vagy a Csillagpor.

Korábban a brit popsztár, Paloma Faith is leszerződött a sorozathoz, hogy a rosszak oldalát erősítse a történetben. Ő kelti majd életre Bet Sykest, Lord Harwood könyörtelen bűntársát.

A tíz darab egyórás epizódból álló évadban a huszas éveit taposó Alfred Pennyworth-t követhetjük nyomon, mielőtt a Wayne család inasaként kezdett dolgozni. Az egykori titkosügynök elvállal egy biztonsági munkát a fiatal amerikai milliárdossal, Thomas Wayne-el együtt, aki ekkor természetesen még nem Bruce édesapja.

A sorozat executive producere Bruno Heller (Gotham) és Danny Cannon lesz. Utóbbi a pilot epizód rendezését is elvállalta, épp úgy, mint annak idején a Gotham esetében.

A Pennyworth forgatása jelenleg is zajlik a Warner Bros angliai stúdiójában.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714337565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása