Minden, ami DC!

A Birds of Prey rendezője megerősítette, hogy R-besorolású lesz a film

2018. október 31. 21:08 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Megtudtunk néhány részletet a csajbanda akciójáról.

Cathy Yan, a készülőben levő Birds of Prey film rendezője az US-China Entertainment Summit nevű rendezvényen mondott pár szót a projektről. Kifejezte a lelkesedését a film iránt, és méltatta annak forgatókönyvét is, ami állítása szerint olyan jó, hogy nem tudta letenni. Kitért arra is, hogy a szkript bővelkedik a fekete humorban, ami egyébként a rendezőnő korábbi munkáira is jellemző, ezért nagyon magáénak érzi a ragadozómadarak történetét.

Arra a kérdésre, hogy a film tartalmaz-e majd keleti motívumokat, Yan azt válaszolta, hogy igen is, meg nem is. A mozi tónusa hasonlítani fog az eddigi munkáihoz, például a Sundance fesztiválon is díjazott Dead Pigs című alkotáshoz (aki tehát kíváncsi a rendező stílusára, ez egy ajánlott pótolnivaló). A Birds of Prey-ben az egyik karakter félig ázsiai, valamint a forgatókönyvíró, Christina Hodson is részben kínai származású, így természetesen találunk majd apróságokat ebből a kultúrából. Ez a szóban forgó félig ázsiai karakter nem más, mint Cassandra Cain, aki a képregényekben az Orphan nevű néma harcművészként is ismert. Egy ponton Barbara Gordon testőre lesz, később pedig Batgirl jelmezébe bújik a füzetek lapjain.

Ami azonban talán a legnagyobb bejelentés a film kapcsán, hogy a rendezőnő megerősítette, amit eddig is csiripeltek a madarak, miszerint a film R korhatár-besorolás alatt készül, ami nálunk ugyebár a 16-os és 18-as karikák között váltakozik. Vagyis a csajok nem fogják majd vissza magukat, ha hátsó fertályok kiporolásáról (vagy mutogatásáról) lesz szó.

De milyen csajokról is beszélünk? Margot Robbie természetesen visszatér Harley Quinnként a két évvel ezelőtti Öngyilkos osztag után. Hozzá csatlakozik Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell), Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead) és Renee Montoya (Rosie Perez) hogy bandába verődve vegyék fel a harcot egy egyelőre ismeretlen kilétű maffiavezér ellen (aki a pletykák szerint Black Mask lesz).

A Birds of Prey 2020 február 7-én repül fel az amerikai nagyvásznakra.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9914336989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása