Minden, ami DC!

Jimmy Olsen testvére is feltűnik a Supergirl negyedik évadában

2018. október 22. 11:56 | DC Magyarország | komment

Újabb családfát bontanak ki a készítők.

Az Olsen család újabb tagját ismerhetjük meg a Supergirl sorozatban. Azie Tesfai Kelly Olsent, Jimmy Olsen testvérét fogja alakítani a negyedik évadban. Kelly egy intelligens és megfontolt nő aki a hadsereget is megjárta, hogy fizetni tudja az orvosi iskolát. Nemrég felmentették a hadseregtől és pszichiáteri képzése is a végéhez közelít. Hatalmas szíve van és törődik másokkal.

Nem Kelly Olsen az egyetlen újdonsült szereplő a Supergirl fedélzetén. A készítők nemrég jelentették be, hogy az ikonikus főgonosz, Lex Luthor is tiszteletét teszi az új évadban.

Tesfai színészi kreditjei között megtaláljuk a Szeplőtelen Jane, az NCIS: Los Angeles, a The Real O'Neals és a Powers sorozatokat is.

A Supergirl negyedik évada vasárnaponként jelentkezik új részekkel, valamint az Acéllányt láthatjuk majd a decemberi CW crossoverben is, ami az Elseworlds címet kapta.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714315819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása