Minden, ami DC!

Csúsznak a Flash szólófilm munkálatai

2018. október 16. 08:34 | DC Magyarország | komment

Dumbledore bekavart a szélsebes szuperhősnek.

A Warner Bros. elnapolta a jelenleg cím nélküli Flash film forgatását. A projekt egyelőre nem kapott hivatalosan zöld utat, ahogy kitűzött premierdátumról sem beszélhetünk még, de eddig úgy volt, hogy a forgatás talán márciusban kezdetét veheti. A szkript még mindig fejlesztés alatt áll, és a stúdió szerint nem fog elkészülni időben ahhoz, hogy tartani tudják ezt a dátumot.

Ez azért is probléma, mert a főhőst játszó Ezra Millernek fontos mellékszerepe van a Legendás állatok szériában. A franchise harmadik részének munkálatai júliusban kezdődnek, és ez bekavar a Flash film menetrendjébe, aminek a forgatása így várhatóan 2019 végére csúszik. Ez azt jelenti, hogy 2021 előtt nem érdemes várnunk a bemutatót.

Azt nem mondhatjuk, hogy eddig gördülékenyen alakult volna a projekt. Januárban a Warner leszerződtette a Pókember - Hazatérés íróit, John Francis Daley-t és Jonathan Goldstein-t a rendezői teendők elvégzésére. Ők azután kerültek képbe, hogy a Dope rendezője, Rick Famuyiwa 2016-ban dobbantott a film éléről a jól ismert kreatív nézeteltérés kártyát kijátszva.

Az igazság ligája anyagi bukása után a Warner átszervezte a DC filmek menetrendjét. A stúdió nem mutat haladást egy újabb Batman vagy Superman filmmel, ráadásul a Sötét Lovagot várhatóan újra is castingolják és elbúcsúznak Ben Afflecktől.

A gépezet persze nem állt le, a közeljövőben olyan mozikra ülhetünk be, mint az Aquaman, a Wonder Woman 1984, a Shazam vagy a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker.

(forrás: Variety, Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr414304319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása