Minden, ami DC!

Oliver a börtön falain belül próbál túlélni az Arrow új képein

2018. szeptember 24. 14:31 | DC Magyarország | komment

Régi arcokkal gyűlik meg a baja a rácsok mögött.

Idén ősszel egy új fejezet veszi kezdetét Oliver Queen (Stephen Amell) életében. Miután kiderült, hogy ő Star City titokzatos bűnüldözője, börtönbe került, ahol régi ismerősökkel nézhet újra farkasszemet. Az IGN által kiadott új fotókon ebbe a szituációba nyerhetünk betekintést.

A sorozat rajongói könnyűszerrel felismerik a képeken Cody Rhodest Derek Sampsonként, a Michael Jai White által megformált Ben Turnert (más néven Bronz Tigrist), valamint Vinnie Jones is újra eljátssza Danny "Brick" Brickwell szerepét. Teljesen nyilvánvaló, hogy egyikőjük sem elkötelezett Oliver-rajongó. Amell állítása szerint "van néhány érdekes alkalmazott a börtönben, valamint egy rab, akivel Oliver nem hitte volna, hogy újra találkozik."

Szerencsére azonban nem mindenki tör hősünk életére, akadnak új szövetségesei is a börtön falain belül. Az egyik képen láthatjuk Olivert egy Stanley (Brendan Fletcher) nevű rab mellett, és mindketten enyhén megviseltnek látszanak.

A 7. évad új előzetesét itt nézhetitek meg eredeti nyelven:

Az Arrow hetedik szezonja október 15-én startol.

(Forrás: IGN, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2314259789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása