Minden, ami DC!

Kyle Secor lesz Caitlin apja a The Flash ötödik évadában

2018. augusztus 23. 10:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Színre lép Dr. Thomas Snow!

Kyle Secor (Veronica Mars, A bűn éjszakája 3) visszatérő szereplőként csatlakozott a The Flash ötödik etapjához, mint Caitlin Snow eltűntnek hitt édesapja.

Dr. Snow egy elképesztően intelligens genetikus, akinek évtizedekkel ezelőtt nyoma veszett. Amikor visszatér Central City-be, mindent megtesz azért, hogy bepótolja a kiesett időt a lányával. Caitlin azonban nem tudja, hogy Thomas súlyos titkot őriz, (hisz másképp nem is lehetne Arrowverzumbeli karakter).

Thomasnak minden bizonnyal szerepe lesz Caitlin küldetésében, hogy visszakapja a Killer Frost személyiségét. Az előző évad végén Caitlin elvesztette a képességeit a Thinker elleni ütközet során, majd egy flashbackből megtudtuk, hogy a lány már fiatalkorában is birtokolta ezt a hatalmat. Az ötödik etapban Caitlin először az édesanyjához, Dr. Carla Tannhauserhez (Susan Walters) fordul segítségért.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2014195879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása