Minden, ami DC!

[SDCC 2018] Zachary Levi Shazamként fúj rágóbuborékot az EW címlapján

2018. július 17. 19:23 | DC Magyarország | komment

Reméljük, nagy durranás lesz.

Zachary Levi kimondta a varázsszót a Twitter oldalán, és egy csapásra címlapfiúvá vált. Az Entertainment Weekly egy speciális kiadással készül a hétvégi San Diego-i Comic Conra, a borítóra pedig a jövőre érkező Shazam! mozifilm címszereplőjét helyezték.

A lapszámban helyet kap egy kulisszák mögötti riport a film kapcsán, amit a főszereplő csak úgy jellemez, mint a "Superman és a Segítség, felnőttem! keresztezése."

Levi egy olyan karaktert kelt életre, akinek az ábrándozásai válnak valóra, hogy szuperhős lehet. A hétköznapi 14 éves fiú, Billy Batson különféle képességekkel rendelkező, felnőtt szuperhőssé változik egyetlen varázsszó kimondása folytán, majd visszatér eredeti alakjába, amikor úgy kívánja.

"Ez egy valóra vált álom. Ha a DC és a Marvel karaktereit nézed, nagyon kevés olyat találsz, aki tényleg lelkes, amiért szuperhős lehet. Billy Batson olyan, mint Peter Parker. Imádja, hogy vannak képességei, és alig várja, hogy használja őket." mondja Levi. Aztán itt van az almavörös kosztüm, amit a színész kemény edzés eredményeként képes kitölteni. "Úgy feszül rajtam, mint egy kesztyű, mert ez tényleg egy kicseszett kesztyű. Szuperszűk, de nagyszerű. Úgy nézek ki benne, és úgy is érzem magam, mint egy kigyúrt szuperhős."

Ha ez úgy hangzik, mint a szöges ellentéte Batman búskomorságának, Vasember visszavonulási szándékának, Hulk skizofrén haragjának vagy Deadpool profán stílusának, nos, épp ez volt a cél. Az olyan filmek után, mint a Batman Superman ellen és Az igazság ligája, a jövőre érkező Shazam! felszabadult gyermeki energiát próbál fecskendezni a zsánerbe. Még a címében is felkiáltójel van!

"Az én szememben a Shazam! képviseli a következő lépcsőfokot a DC brand fejlődésében," jegyezte meg Peter Safran producer. "Volt már Wonder Woman, érkezik az Aquaman, ami szintén jelentős lépés, majd a Shazam! Mind különböző filmek, de van egy egységes atmoszférájuk, ami eltávolodik a korábbi DC filmek sötét tónusától."

Egyelőre mozgásban még nem csodálhattuk meg a gyermeklelkű szuperhőst, de ez megváltozhat hétvégén a SDCC keretein belül, ahol a már hivatalosan beharangozott Aquaman előzetes mellett talán a Shazam! kapcsán is kapunk némi csemegét.

ew-cc_218792173892891293219.jpg

A filmet 2019 április 5-től játszák az amerikai mozik.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3114118953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása