Minden, ami DC!

'The Death of Superman': Íme az eredeti szinkronhangok listája

2018. március 27. 18:54 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A DC Animated Universe következő nagy dobásához nem akármilyen színészgárda sorakozott fel.

the-death-of-superman-2.jpg

A két részre osztott eposzi animációs kaland első fele, a "The Death of Superman" már ebben az évben, várhatóan valamikor nyár végén megjelenik DVD-n, Blu-Ray-en és digitális platformokon az Államokban. A "Reign of the Supermen" című folytatásra pedig egy évet kell várnunk, az ugyanis 2019 elején repül be az üzletekbe.

A "The Death of Superman" eredeti szinkronhangjainak listája igazi csemegének számíthat a sorozatrajongók körében. A címszerepben Jerry O'Connell ("Billions") bizonyíthat, immáron negyedszer kölcsönözve a hangját az Acélembernek. A felesége, Rebecca Romijn ("A titkok könyvtára") lesz Lois Lane megszólaltatója, Rainn Wilson ("Office") pedig Lex Luthor orgánumáért felel majd.

A mellékszereplők között is találunk nagyágyúkat. Wonder Woman hangja a filmben Rosario Dawson ("Szeplőtelen Jane") lesz, Nathan Fillion ("Castle") Zöld Lámpás bőrébe bújhat a szinkronstúdióban, Christopher Gorham Flashként sziporkázhat majd, Matt Lanter Aquaman szövegét kell mikrofonba mondja, Shemar Moore kapta Cyborg szerepét, míg "A S.H.I.E.L.D. ügynökei" sztárja, Jason O'Mara Batmanként lesz hallható. Az "NCIS"-ből ismert Rocky Carrol Cyborg apját, Patrick Fabian ("Better Call Saul") pedig Hank Henshaw-t szinkronizálja.

the-death-of-superman-1.jpg

A "The Death of Superman" az 1992-es, legendás képregénytörténetet veszi alapul, amiben megnézhettük Superman kimúlását, Doomsday keze által. Az esemény annak idején hatalmas médiafigyelemnek örvendett, a DC Comics eladási statisztikáit az egekbe röpítette, és néhány megszakadt rajongói szívet is eredményezett. A készítők azt ígérik, a készülő animációs film hűséges adaptációja lesz a kultikus alapanyagnak.

(Forrás: TV Insider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9413784320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása