Minden, ami DC!

'Öngyilkos osztag': David Ayer elmagyarázta Joker törölt jelenetét

2018. március 24. 21:14 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Több, mint másfél évvel a premier után is akadnak még kérdések, melyek egyikére most választ kaptunk.

Jared Leto nem volt rest elárulni a rajongóknak, hogy Joker több jelenete is a vágószoba padlóján végezte. Az egyik még egy előzetest is megjárt, melyben azt láthatjuk, ahogy a repülőgép lezuhanása után visszatérő Bűn Bohóc Herceg egy füstgránátot használ. Számos spekuláció született, hogy pontosan mi is történhet a képsorokon, David Ayer rendező/író pedig Twittert ragadott, hogy magyarázatot adjon:

"Miután Joker kilökte Harley Quinnt a helikopterből és lezuhant, Varázslónő alkut ajánlott a bohócnak. Az volt a szándéka, hogy hazaviszi Harley-t és 'Gotham királya' lesz, de a lány szembeszegült vele, mivel nem akarta elárulni az új barátait. Aztán az osztag rátámadt Jokerre, de ő sikeresen elmenekült."

"Ez volt Harley karakteríve. Fejlődés és megerősödés."

Ayer az utóbbi évben többször is megszólalt a film kapcsán, például elmondta, hogy megbánta, amiért nem Jokert tette meg fő ellenlábasnak.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr313776856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása