Minden, ami DC!

Minden, amit tudnod kell az 'Injustice 2' videojátékról

2017. május 17. 10:38 | DC Magyarország | komment

Tovább folytatódik a "Minden, amit tudnod kell..." nevezetű rovatunk, amiben most először nem egy filmet, hanem a címben már említett videojátékot, a nagy sikerű "Injustice: Gods Among Us" folytatását vesszük górcső alá. Már csak pár nap van hátra a megjelenésig, ezért összegyűjtöttük nektek a fontosabb információkat, amiket tudnotok kell, mielőtt beszerzitek NetherRealm Studios új bunyót játékát. Fussuk át tehát, hogy mit tudunk az "Injustice 2" videojátékról!

share.jpg

A rendezésért az első részt is tető alá hozó Ed Boon felelt, a szinkrongárdában pedig ott van Batman ikonikus megszólaltatója, Kevin Conroy, Harley Quinn és gyerekkorunk számos népszerű karakterének hangja, Tara Strong, Alan Tudyk és Khary Payton, csak hogy néhány ismertebb nevet említsünk.

A NetherRealm Studios és a Warner Bros. Interactive Entertainment először közel egy évvel a megjelenés előtt, 2016. június 8-án számolt be a fejlesztés alatt álló, a korábban már többször is pletykált "Injustice 2"-ről. Az "Injustice: Gods Among Us" megjelenése után szerettek volna valami "váratlant és hosszútávút" megalkotni a folytatással, ugyanakkor megajándékozni a játékosokat "olyan szintű irányítással, ami a játékot igazán személyes élménnyé teszi." A felhasználók felépíthetik és a végsőkig fejleszthetik a kedvenc DC karaktereiket. A játékban a DC szuperhősök és szupergonoszok széles választéka kapott helyet, akiket a játékos kedve szerint fejleszthet és szabhat személyre a játékmenet során a győztes meccsekkel megszerezhető felszerelésekkel. Ugyanakkor, most először nyílik lehetőség a játékos számára, hogy megszabja a karaktere kinézetét, harcstílusát és fejlődési menetét a játék különböző módjaiban. A játékosok az eddigi legszélesebb karakterfelhozatalból választhatnak, amit akciójáték valaha felmutatott. Olyan közönségkedvencek is választhatóak, mint Batman, Superman, Supergirl, Flash, Aquaman, Wonder Woman és Blue Beetle, illetve olyan új gonoszok kerültek a játékba, mint Atrocitus, Gorilla Grodd vagy Deadshot.

Az "Injustice 2" az első rész történetét viszi tovább. Batman és társai azon dolgoznak, hogy a társadalom megmaradt darabkáit összeillesszék, de meg kell küzdeniük azokkal, akik Superman Rezsimjét állítanák vissza. E káosz közepette egy új fenyegetés üti fel a fejét, ami a Föld létezését sodorja veszélybe.

Magyar feliratos történet előzetes:

"A tegnap vesztesége az őrülethez vezet."

A nagy sikerű, kritikailag is elismert Mortal Kombat franchise fejlesztői, a NetherRealm Studios páratlan történetmesélést, robosztus tartalmat és első osztályú harcmechanikát hoznak a DC univerzumba.

A következőkben az általunk az előzmény és a folytatás történetét figyelembe véve fontosabbnak gondolt karakterek magyar leírásait olvashatjátok.

Supergirl: "A nálam nagyobbakkal kezdek." Kara Zor-El gyerekként tanúja volt Kripton pusztulásának, mielőtt elküldték őt a Földre, hogy vigyázzon újszülött unokatestvérére, Kal-Elre. Évtizedekkel később érkezvén látja, hogy a felnőtt Kal-Elt bebörtönözték. Elszántan védve családját és örökségét, Kara szembeszáll unokatestvére ellenfeleivel, mint Supergirl.

Brainiac: "Mennyi ostobaság és haszontalanság a nagy gépezetben" Brainiac egy megalomániás géniusz, aki az univerzumot járva gyűjti magába a tudást, hogy növelje intelligenciáját és vakmerőségét. Felsőbbrendűségének bizonyítása a mániájává válik, ezért Brainiac foglyul ejti Kripton legnagyobb városait, és eltörli a maradékot... legalábbis így gondolja. „Kripton utolsó fiának” történetei eljutnak a csillagokba. Most, a Világok Gyűjtője a Földre érkezik, hogy befejezze Kripton elfoglalását, és egy új világot talál, ami méltó lehet a gyűjteményéhez.

Robin: "Az egyetlen fiad vagyok, vénember." Az Árnyak Ligájában nevelkedett Damian Wayne mindig is küzdött apja gyilkosságmentes elvei ellen. Most, apja szöges ellentéteként Damian új mentorra talál Superman személyében, aki saját bevallása szerint jobb apja lesz, mint Batman valaha volt.

Zöld Íjász: "Ezt kihúzhatom a bakancslistámról." Nehéz harcok övezték a smaragd íjász útját, hiszen ezen világ Oliver Queenje az életét a Rezsim elleni harcnak szentelte. Most egy alternatív Föld Oliverjeként lép színre, hogy folytassa ezt az áldozatot, és csatlakozik feleségéhez, Fekete Kanárihoz a Batman vezette küzdelmekben, amik helyreállíthatják a rendet.

Joker: "Hn-hn ha-ha ha-ha..." Annak ellenére, hogy Superman végzett vele, Joker tovább kísérti azokat, akiket megérintett az őrülete. Metropolis elpusztításával lavinát indított el, és egymás ellen fordította Batmant és Supermant. Ha még élne, és látná a káoszt, amit okozott, biztos mosolyogna.

Gameplay videóval ismerhetitek meg az új funkciókat:

A videojáték május 11-én jelent meg iOS-re és Androidra, amit május 16-án az amerikai, majd május 19-én az európai megjelenéssel a PlayStation 4 és az Xbox One változat követ. PC-s kiadásról egyelőre nincs hír. A játék a standardon kívül Digital Deluxe Edition és Ultimate Edition változatban is beszerezhető lesz. Az előbbi három DLC harcost, egy premier skint (Power Girl) és egy exkluzív felszereléskinézetet tartalmaz, míg az utóbbi kilenc DLC harcost, három premier skint (Reverse-Flash, John Stewart-féle Zöld Lámpás és Power Girl), illetve kettő exkluzív felszereléskinézetet tartalmaz. Az előrendelők számára Darkseid is játszható karakterként válik elérhetővé, ahogy azt a fent megnézhető előzetes zárása is hirdeti.

A tegnap esedékes amerikai megjelenést követően befutottak az első véleményekkülönböző kritikai oldalakra, és kivétel nélkül pozitívan nyilatkoznak a játékról.

Ez volna tehát minden fontosabb információ, amit az "Injustice 2" videojátékról tudni érdemes. Kihagytunk valamit? Tetszik/nem tetszik ez a kezdeményezés a blogon? Tudasd velünk hozzászólásban! Mi felkészítettünk titeket, innentől pedig ti döntitek el, hogy esélyt adtok-e a játéknak.

Ha tetszett az írásunk, ne felejtsétek el kedvelni a hamarosan induló új Facebook oldalunkat!

Írta: Genzo és Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4612487511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Flynn Rider 2017.05.17. 16:58:19

Tehát egy újabb buta verekedős játék, Mortal-klón.
süti beállítások módosítása