Adj hangerőt az előzetesre!

Rólunk

Magyarország legnagyobb és legolvasottabb DC oldalának blogfelülete részletesebb bejegyzésekkel és exkluzív tartalmakkal!

Hirdetés

Facebook

Utolsó kommentek

További oldalaink

facebook.pnginsta.pngtwitter.pngyoutube.png

Miután Reign elporolta Supergirl acélhátsóját a félévadzáróban, a 2018-as évben megfordulhat Kara szerencséje.

Címkék: hír casting Supergirl Reign Krys Marshall

Szólj hozzá!

Az Entertainment Weekly hasábjain debütált az első fotó a jövő decemberben mozikba kerülő "Aquaman" kapcsán, melyet az internet népének sem voltak restek megmutatni. Ezen felül a film rendezője és főszereplője árult el pár részletet a projektről.

000269618hr.jpg

Címkék: hír Aquaman Jason Momoa James Wan DC Bővített Univerzum

Szólj hozzá!

A crossover eseményei után várható volt, hogy Firestorm másik fele, Jax sem marad sokáig a Waverider fedélzetén.

Címkék: Firestorm Legends of Tomorrow Martin Stein Franz Drameh Jefferson Jackson

Szólj hozzá!

Vigyázat! A cikk spoilereket tartalmaz Az igazság ligája c. filmből!

Az igazság ligája vegyes fogadtatása után sokakban felmerült a kérdés: vajon mit várhatunk a DC filmes univerzumtól az elkövetkezendő években? A kritikáktól függetlenül egyelőre több film is tervben van a Warnernél, egy azonban biztos: az Aquaman szólókaland 2018 decemberében kerül a mozikba.

Jason Momoa (Aquaman) Az igazság ligája c. filmben

Címkék: hír Atlantisz Aquaman Amber Heard Zack Snyder Jason Momoa James Wan Mera

Szólj hozzá!

Vállalati nehézségekkel, kapzsisággal és személyes tragédiákkal van kikövezve az az út, ami "Az igazság ligája" bukásához vezetett, de a legnagyobb főellenség az idő volt.

Címkék: hír Zack Snyder Warner Bros. Batman Superman ellen Az igazság ligája Kevin Tsujihara Toby Emmerich Greg Silverman

Szólj hozzá!

Habár csak idő kérdése, hogy hemzsegjen tőle az internet, egyelőre csak itt merjük veletek megosztani a fotót a film egyik nem várt karakteréről.

Címkék: spoiler hír Az igazság ligája

Szólj hozzá!

Damon Lindelofnak két fő oka van egy Watchmen tévésorozat elkészítésére: Tisztelegni szeretne az apja képregények iránti rajongása előtt, valamint nem hiszi azt, hogy bíznunk kéne olyan emberekben, akik maszkot viselnek.

Címkék: hír Watchmen Damon Lindelof Alan Moore

Szólj hozzá!

Eddig sem számított újdonságnak, hogy az Acélember visszatér "Az igazság ligája" című filmben, mára pedig már meg is győződhetünk róla egy jól fűtött moziteremben. Az ikont életre keltő Henry Cavill nyilatkozott néhány mondatot a nagy visszatérésről, valamint elárulta, hány filmre van még szerződése a DC Bővített Univerzumon belül.

Címkék: spoiler hír Henry Cavill Az igazság ligája Deborah Snyder

Szólj hozzá!

Még a premier előtt indítottunk egy Fanfiction pályázatot, melynek témája természetesen az Igazság Ligája volt. A kiírás szerint az első három helyezett munkáját tesszük közzé, és mivel pontosan ennyit kapunk, senkit sem kell megsértenünk azzal, hogy nem láthatja viszont az írását. Az elolvasom mögött ezeket találjátok.

Címkék: fanfiction eredményhirdetés Az igazság ligája rajongói munka

Szólj hozzá!

Harley Quinn, az "Öngyilkos osztag" népszerű karaktere egy spinoff mellett saját tévésorozattal is jelentkezik! 26 harminc perces epizódot már be is rendeltek a DC digitális szolgáltatására a felnőtteknek szóló akció-vígjátékból, ami a "Powerless" executive producereitől, Justin Halperntől, Patrick Schumackertől és Dean Lory-tól érkezik a Warner Bros. Animationnel közreműködve.

harley-quinn-art.jpg

Címkék: hír digitális szolgáltatás animációs sorozat Powerless Harley Quinn Margot Robbie

1 hozzászólás