Minden, ami DC!

Kölyök Flash nem lesz tovább a Legendák állandó szereplője

2018. június 05. 23:07 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Wally West kalandjai a Hullámlovas fedélzetén nem tartottak sokáig.

A CW egyaránt megerősítette a karakter feltűnését a "The Flash" ötödik évadnyitányában, valamint a színész ezt követő távozását a Legendák szereplőgárdájából.

Semmi nem zárja ki azt, hogy Wally valamikor visszatérjen még a fedélzetre, csupán ezentúl nem állandó szereplőként láthatjuk majd.

A ComicBook.com egy nem hivatalos forrásból arról is értesült, hogy Lonsdale a "The Flash" új évadában sem tölt be kulcsszerepet.

Egyelőre nem tudni, milyen módon írják ki a karaktert a történetből, de a producerek valószínűleg nyitva hagynak egy kiskaput arra az esetre, ha vissza kívánják őt hozni a későbbiekben.

Bár a harmadik évad második felére állandó szereplővé avanzsált, Wally nem töltött elég időt a Legendákkal ahhoz, hogy elsősorban ne Flash karakterként gondoljunk rá. Lonsdale utoljára a harmadik szezon fináléjában volt látható állandó szereplőként, majd a "The Flash" évadzárójában tűnt fel, hogy megismerje az újszülött kishúgát, Jennát.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8814026220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása