Minden, ami DC!

'Supergirl': Mon-El új jelmezt kap

2018. április 11. 16:02 | DC Magyarország | komment

Mindenki szereti az új ruhákat, nem igaz?

 

Néhány fotó látott netvilágot a Supergirl sorozat kapcsán, amelyeken megfigyelhetjük, hogy Mon-El lecserélte a fekete kosztümjét egy sokkal élénkebb – és ismerősebb – színekben pompázó szerelésre, amihez természetesen egy köpeny is tartozik. A színpárosítás épp Kara jelmezével ellentétes.

A képek az április 23-i epizódból származnak, amiben Mon-El elkezdi kiképezni az exét "olyan harci technikákra, amiket a jövőben sajátított el a Worldkillerek elleni harcban," hangzik a hivatalos leírás. A fotókból áramló feszültségből arra következtethetünk, hogy ezek az edzések nem lesznek zökkenőmentesek.

Eközben, "amikor Myr'nn véletlenül szellemi zavargásokat okoz a DEO-nál, Supergirlnek együtt kell dolgoznia J'onn-nal, hogy helyrehozzák a káoszt."

A "Supergirl" április 16-án tér vissza a képernyőkre, miután tegnapelőtt véget ért a "Legends of Tomorrow" harmadik évada, és felszabadult műsorsáv a kriptoni hőslány számára. Új részek egészen a június 18-án esedékes szezonzáróig érkeznek majd.

A folytatás kapcsán nem csak új képek érkeztek, hanem egy mutatós poszter is, amit itt vehettek szemügyre:

3.jpg

(Forrás: TVLine; KryptonSite; Deadline; Far, Far Away)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9113824428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása