Minden, ami DC!

Más irányt vehet a szóló Flash-film

2018. április 04. 18:16 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egy friss jelentés szerint nem az lesz a film címe, amit eddig tudtunk.

Flash önálló mozis kalandja az elmúlt néhány évben rengeteg alakításon és változtatáson esett túl. Eleinte tényleg szólófilmként képzelték el a projektet (csupán Kiborg tűnt volna fel mellékszerepben), a tavalyi San Diego-i Comic-Conon azonban bejelentették, hogy a film "Flashpoint" címen érkezik majd mozikba. Úgy néz ki, hogy ez most ismét megváltozik.

A Hollywood Reporter ugyanis lehozott egy cikket Dan Mazeau következő projektjéről, ami tartalmazza az alábbi mondatot: "Mazeau dolgozott a Warner Bros. Flash filmjén, amikor még Flashpoint címen futott..."

A múlt idő használatából arra következtethetünk, hogy a film más címet kapott, ami logikus ötletnek tűnik, hiszen a Flashpoint amolyan "Igazság Ligája 1.5" lenne, de a Liga tavalyi összeállása nem szerepelt túl jól a kasszáknál.

Borys Kit, a szóban forgó cikk szerzője a Twitteren reagált az ominózus mondat keltette spekulációkra. "Nem azt mondtam, hogy nem a Flashpointot adaptálják. Csak azt, hogy nem ez lesz a film címe. De talán ezzel is túl sokat árultam el."

A film rendezői John Francis Daley és Jonathan Goldstein lesznek, akik legutóbb a "Éjszakai játék" című, nagy sikerű vígjátékot hozták tető alá.

(Forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4413810150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása