Minden, ami DC!

'Teen Titans GO!' mozifilm: Nicolas Cage, Halsey és Lil Yachty a fedélzeten

2018. március 13. 18:57 | DC Magyarország | komment

A film készítői zenecsatornákat kutattak fel két cameoszereplőért, harmadiknak pedig egy Oscar-díjas színészt kértek fel.

Nicolas Cage szinkronizálja a képregények A-listás ikonját, Supermant, az énekesnő/dalszövegíró Halsey kölcsönzi a hangját Dianának – aki az ikonikus láthatatlan repülőjén közlekedik –, míg a rapper Lil Yachty szólaltatja meg Zöld Lámpást a nyáron mozikba kerülő animációs filmben, ami a "Tini titánok, harcra fel!" című rajzfilmsorozat szereplőit ülteti át a Cartoon Network műsoráról a nagyvászonra.

Ez egy csábító szerep Cage számára, aki talán a leghíresebb Superman rajongó Hollywoodban: a fiát Kal-Elnek hívják (ez a hős kriptoni neve), valamikor egy ritka Superman képregényfüzet, az 1938-as Action Comics 01 (Superman debütálása) tulajdonosa volt (aztán eladta 2.1 millió dollárért), valamint majdnem eljátszotta a hőst Tim Burton élőszereplős Acélember mozijában, a zátonyra futott 1998-as "Superman Lives" című filmben.

"A DC Univerzum minden szuperhőse hatással van a rajongókra, ezért nagy felelősség volt számunkra olyan szinkronhangokat találni, amelyek nem csak a karakterekhez illeszkednek, de a Titánok játékos hangulatához is. Elképesztő cameoszereplőink lesznek," mondta Sam Register executive producer.

636563942884846877-image1-2.jpeg

Zöld Lámpás (bal, Lil Yachty megszólaltatásában), Wonder Woman (Halsey) és Superman (Nicolas Cage) is cameozik a "Teen Titans GO! to the Movies" című filmben.

A film története szerint Batman társa, Robin (Scott Menville), a földönkívüli harcos, Starfire (Hynden Walch), a félig démon Raven (Tara Strong), a ember/android keverék Cyborg (Khary Payton) és az alakváltó Beast Boy (Greg Cipes) megkörnyékeznek egy népszerű hollywoodi rendezőt (Kristen Bell) a hatalmas popkultúrális áttörés reményében.

Az animációs filmet július 27-től játsszák az amerikai mozik.

(Forrás: USA TODAY)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6513736686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása