Minden, ami DC!

'Batman: The Enemy Within': Kétféle Joker lezárással ér véget az évad

2018. március 11. 09:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A nagy sikerű videojáték továbbra sem adja alább a minőséget.

bat205_keyart_finalart_1920.jpg

A Telltale Games bejelentette a "Batman: The Enemy Within" ötödik, lezáró epizódjának megjelenési dátumát. Az utolsó rész címe "Same Stitch", és március 27-től válik elérhetővé Xbox One, PlayStation 4, PC, Mac és telefonos platformokon egyaránt.

"Te mit választanál: egy barátot, akinek a tébolyodott igazságérzete ellened fordítja a szövetségeseid, vagy egy esküdt ellenséget akit semmi nem állíthat meg abban, hogy szenvedni lásson, miközben porig égeti a városod? A John Doe-val kialakított kapcsolatod alapján a két teljesen különböző történetből az egyik lejátszódik. Szóval, mi legyen, Bruce: barát... vagy ellenség?"

Ahogy azt a leírás is sugallja, az évad során meghozott döntéseink határozzák meg, hogy melyik történet – és Joker melyik verziója – szerepel majd a fináléban. A "Same Stitch" két teljesen különböző megközelítésű John Doe-t tartalmaz: az egyik egy könyörtelen gonosztevő, aki nagyon közel áll a klasszikus Joker karakterhez, a másik pedig egy kiszámíthatatlan bűnüldöző, aki egy teljesen újszerű elképzelés a DC ikonikus figurája kapcsán.

A "Same Stitch" összesen három és fél órányi tartalommal bír, ami két különálló történetszálra oszlik, csupán három jelenetnyi átfedéssel. Mindkét szál tartalmaz további variációkat, amelyek a játékos korábbi döntései szerint lépnek működésbe, ezzel pedig a "Same Stitch" a Telltale legszerteágazóbb epizódjává válik. A 38 karakter között végbemenő 4500 sornyi dialógussal a játék forgatókönyve terjedelmesebb, mint a teljes Nolan-trilógiáé volt.

"Mindenféle túlzás nélkül, a Same Stitch a Telltale legambiciózusabb vállalkozása," mondta az évad vezető írója, James Windeler. "Változtatnunk kellett a munkafolyamatunkon, hogy alkalmazkodjunk a történet volumenéhez, de nagyon fontosnak éreztük, hogy tiszteletben tartsuk a játékosok döntését, hogy összebarátkoznak-e Johnnal, vagy nem. Teljesítenünk kellett az évad legfontosabb ígéretét, miszerint a játékos megalkothatja a saját Jokerét."

Végül álljon itt néhány kép a két lehetséges évadzáróból, egyetlen galériába gyűjtve:

(Forrás: Batman-News, PlayStation LifeStyle)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5613729782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása