Minden, ami DC!

'Aquaman': Beúsztak az első vélemények a film tesztvetítése után

2018. február 24. 20:10 | DC Magyarország | komment

Az ilyen reakciók miatt egyre távolabbinak tűnik a decemberi bemutató.

Bármilyen hihetetlennek is hangzik, a Warner Bros. tartott egy tesztvetítést az "Aquaman" filmből, annak ellenére, hogy a premier csak december 21-én esedékes az Államokban. A vizuális effektek nagy része természetesen még nem volt kész, néhány azonban már igen. A Batman-News szerkesztője beszélt pár szerencsés nézővel, aki láthatta a filmet, a reakcióik pedig nagyon pozitívak voltak.

Az Aquamant úgy írták le, mint egy emocionális akciófilmet, aminek hasonló a tónusa, mint a Wonder Woman szólókalandnak volt. Jelen van a humor is, de sokkal több a dráma. Ugyanakkor James Wan eddigi munkásságának köszönhetően a film horror elemeket is tartalmaz.

A filmben a Star Wars-t idéző csaták zajlanak a víz alatt, ijesztőek a szörnyek, rengeteg az érzelem és van egy elképesztő főgonoszunk Orm személyében, akit Patrick Wilson alakít. Az Amber Heard által játszott Mera sokkal inkább társ-főszereplő, nem csupán Aquaman szerelmének tárgya.

Íme néhány apró részlet, ami még kiderült a nézők véleményeiből. Nincsenek közöttük nagyobb spoilerek, ugyanakkor az elolvasásuk saját felelősségre ajánlott.

  • A karakterek normálisan beszélnek a víz alatt. Nincsenek óriási légbuborékok, mint Az igazság ligájában.
  • A pletykák, miszerint Jason Momoa a képregényből ismert ikonikus kosztümben is látható, igaznak bizonyultak.
  • Black Manta egy másodhegedűs gonosztevő. Pontosan úgy néz ki, mint a képregényekben, és az eredettörténete is hű az alapanyaghoz.
  • A Superhero News pletykája is beigazolódott, a The Trench nevű lény is szerepel a filmben.
  • Igen, Aquaman képes beszélni a halakkal, és ezt meg is mutatja a filmben.

 2206688-trench8_2.jpg

The Trench

Nagyjából ennyit lehet leszűrni a nézők reakcióiból anélkül, hogy a spoileres övezetbe tévednénk. Ezek alapján a Warnernek egy nagyszerű film van a kezében, most már csak remélhetjük, hogy békén hagyják James Want, és nem vágják agyon ezt az alkotást is, mint ahogy az a "Batman Superman ellen", az "Öngyilkos osztag" vagy "Az igazság ligája" esetében történt.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7913695134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása