Minden, ami DC!

Legendák: Jonah Hex visszatér; Jesse Quick először a Waverider fedélzetén

2018. február 23. 12:27 | DC Magyarország | komment

Azt már korábban megtudtuk, hogy Constantine is feltűnik majd az évad utolsó részeinek valamelyikében.

Violett Beane Jesse Quickje szerepelni fog a "Legends of Tomorrow" harmadik évadának 15. epizódjában (melyben Constantine is feltűnik majd), aminek a címe "Necromancing the Stone". Egyelőre nem tudni, hogy Jesse mit keres majd a Waverider fedélzetén, de a jelenléte valószínűleg abból következik, hogy Wally West is csatlakozott a Legendákhoz.

Beane a "The Flash" március 6-i epizódjában is visszatér, ahol Barry-vel és Jay Garrick-kel összefogva kell megállítania egy atombombát. A Legendákkal legközelebb március 5-én találkozhatunk.

A sorozat évadzárójában sem maradunk vendégszereplő nélkül, ugyanis Jonah Hex teszi tiszteletét a fináléban. A Johnathon Schaech által játszott legendás fejvadász az első évad közönség kedvenc vendégszereplője volt, így ő lehetett az első visszatérő karakter a második szezonra, ahol szintén elnyerte a rajongók tetszését. Egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepe lesz Hex jelenlétének a harmadik évad végén.

(Forrás: Entertainment Weekly, ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr113689990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása