Minden, ami DC!

BRÉKING: Brenton Thwaites lesz Dick Grayson a 'Titans' sorozatban!

2017. augusztus 31. 21:21 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Brenton Thwaites, "A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja" című film sztárja fogja magára ölteni a Csodafiú jelmezét Greg Berlanti élőszereplős Titánok-sorozatában, ami 2018-ban érkezik a DC Comics saját digitális platformjára.

Elolvasom »

Új részletek a soha el nem készült 'Justice League Mortal'-ról

2017. augusztus 31. 20:44 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Minden idők egyik legismertebb füstbe ment szuperhősfilmje George Miller Igazságliga-mozija. A filmről rengeteg háttérinfó található az interneten különböző koncepciós rajzok és leírások formájában, és ezek mind egy olyan filmet sugallnak, amit nagy kár, hogy sosem láthatunk.

Elolvasom »

Plakátokat, új premierdátumot kapott a Wonder Woman alkotóiról szóló dráma

2017. augusztus 30. 20:37 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Korábban ITT és ITT már írtunk a "Professor Marston & the Wonder Women" című önéletrajzi drámáról. A film premierje eredetileg október 27-ére volt betervezve, helyette viszont két héttel korábban, már október 13-án bemutatják a tengerentúli mozikban. Bő egy hónappal előtte, szeptember 9-én pedig a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is műsorra kerül Angela Robinson rendezése, melynek főbb szerepeiben Luke Evans (Dr. William Moulton Marston), Rebecca Hall (Elizabeth Marston) és Bella Heathcote (Olive Byrne) látható. A magyar premierről egyelőre semmi hír. A tovább mögött egy-egy plakátot találtok a főszereplőkről.

Elolvasom »

Gal Gadot és az ő 'Wonder Woman' karperecei a Rolling Stone címlapján

2017. augusztus 25. 15:09 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy kedvenc szuperhősnőnkben, a mindig csodálatos Gal Gadotban gyönyörködhetünk a tengerentúlon kéthetente megjelenő Rolling Stone magazin legújabb számában és annak címlapján. A színésznő a fotózás mellett a lap szolgálatára állt még egy terjedelmes interjúra is, amiben kitért a Wonder Womanné válására és a nehézségekre, amiket magával hozott a szerep. Ezeket mind az elolvasom mögött találjátok.

gal-gadot-rolling-stone-interview-read-2017-33c3e0e2-1511-4c45-baf3-0a9d764e3db5.jpg

Elolvasom »
süti beállítások módosítása