Minden, ami DC!

Minden, amit tudnod kell a 'Preacher' 2. évadáról

2017. június 27. 18:57 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A képregények adaptálására irányuló megannyi sikertelen próbálkozás után tavaly májusban végül Seth Rogen és Evan Goldberg irányításával televíziósorozatként útjára indult a "Preacher", méghozzá nem is akárhol, hiszen a sikersorozatokat sorra halmozó AMC ad otthont a Garth Ennis és Steve Dillon kultikus képregénysorozatát alapjául vevő műsornak. Habár az első évad kétség kívül hagy maga után kívánnivalót, mondván csak arra szolgált, hogy bemutassák nekünk a főszereplőket, a folytatással úgy fest, megpróbálják kiküszöbölni a készítők a hiányokat, hiszen végre már nem csak címben, hanem történetben is felveszi a füzetek történéseinek fonalát. Fussuk át, hogy mit érdemes tudni a "Preacher" a második évadáról!

preacher-s2-header.png

Elolvasom »

Képeken a Pierce-család és az új Fekete Kanári jelmez

2017. június 25. 18:05 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nem titok, hogy új DC sorozattal bővült a CW csatorna felhozatala, míg az "Arrow" új állandó szereplőket tudhat magáénak az ősszel érkező hatodik évadára. A "Black Lightning" főszereplői és az új Fekete Kanárit játszó Juliana Harkavy promóciós fotózáson vettek részt, amiből most Aimee Nicolas fotósnak köszönhetően kaptunk egy kis ízelítőt. Többek között az új Fekete Kanári jelmezt is szemügyre vehetitek az elolvasom mögött.

bl-bc-index.png

Elolvasom »

Befutottak a 'Titans' sorozat szereplőinek leírásai

2017. június 21. 21:08 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Warner Bros. 2018-ban DC csatornát indít, méghozzá két saját gyártású sorozattal, melyek közül a már régóta szóbeszéd tárgyát képző "Titans" lesz, ami a kiadó néhány jól ismert hősét ülteti át a tévéképernyőkre. A pilot forgatókönyvét a DC Entertainment elnöke, Geoff Johns jegyzi, aki természetesen produceri feladatokat is betölt a széria készítésében, csakúgy, mint Akiva Goldsman és a CW-féle DC sorozatokért felelős Greg Berlanti. A forgatás szeptember 25-én veszi kezdetét Atlantában Torontóban. A casting tehát egyre közelebb, ennek megfelelően gazdagabbak lettünk a fő- és mellékszerepek leírásaival, amiket az "elolvasom" gombra kattintva találtok meg.

judascontract_marquee_5792c5a35cfca6_52417259.jpg

Elolvasom »

EXCLUSIVE: Interview with 'Lucifer' star Aimee Garcia

2017. június 19. 21:55 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

We had the amazing opportunity to manage a short email-interview with Aimee Garcia, who plays Ella Lopez in the DC/Vertigo adaptation series, Lucifer. She was very kind and seems such a nice person. Doing this interview was an incredibly positive experience for us. You can read the full conversation below.

aimee-garcia-interview-index-eng.png

Elolvasom »

EXKLUZÍV: Interjú a 'Lucifer' sztárjával, Aimee Garciával

2017. június 19. 21:37 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az a nagyszerű lehetőségünk adódott, hogy egy email-interjú keretein belül beszélgethettünk Aimee Garciával, aki olyan filmekben és sorozatokban szerepelt már, mint a 2014-es "Robotzsaru" vagy a nyolc évadot megélt "Dexter", de ami minket leginkább érdekel, hogy ő alakítja Ella Lopez helyszínelőt a "Lucifer" című sorozatban. Aimee végtelenül szimpatikus riportalanynak bizonyult, készséggel és őszintén válaszolt minden kérdésünkre. Az interjút Genzo fordításában tárjuk elétek.

aimee-garcia-interview-index-hun.png

Elolvasom »

BRÉKING: Danny Elfman szerzi 'Az igazság ligája' zenéjét!

2017. június 15. 07:32 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Alig több, mint öt hónappal a premier előtt egy újabb komoly váltásra került sor "Az igazság ligája" háza táján. Tom Holkenborg, avagy Junkie XL helyét ugyanis Danny Elfman veszi át, akinek többek között a Tim Burton-féle "Batman" filmek, a "Batman: A rajzfilmsorozat" és a "Pókember" trilógia első két részének ikonikus dallamait köszönhetjük.

justice-league-danny-elfman-compose-score.png

Elolvasom »

DC a CN Magyarországon

2017. június 12. 18:33 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Mint azt már korábban hangoztattuk, igyekszünk beépíteni a fiatalabb közönséget megcélzó tartalmakat is a bejegyzéseink mindennapjaiba. Ilyenek például a Cartoon Network magyar csatornáján sugárzásra kerülő DC műsorok. A csatorna magyar képviselője összeállított nekünk egy listát, amiben össze van szedve minden műsor, amik érdekelhetik a fiatal, és talán az idősebb DC rajongókat.

tini_titanok_harcra_fel_950x713.jpg

Elolvasom »

Új plakátokat kaptak a CW DC/Vertigo sorozatok + premierdátumok

2017. június 06. 16:01 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nagyon messze még az ősszel kezdődő új szezon, ami során visszatér a soron következő évadával a "Supergirl", a "The Flash", a "DC's Legends of Tomorrow" és az "Arrow", valamint 2018 elején mid-season formájában beköszön majd az "iZombie" és a csatorna legújabb szuperhősös sorozata, a "Black Lightning" is. Korábban már elhoztuk nektek a folytatásokról kiadott írásokat, valamint a "Black Lightning" magyar feliratos előzetesét. Most pedig egy elmaradást pótolunk, ugyanis a csatorna Upfront prezentációja környékén klassz új poszterek is érkeztek a műsorokhoz. Ezekre a tovább mögött nézhetitek meg.

067332b8-3bfe-4c84-8029-ac04f722587a-untitled1.jpg

Elolvasom »

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ: Wonder Woman

2017. június 01. 20:36 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Miután a "Batman Superman ellen" című filmben ellopta a showt a belépőjével (amiben nagyban közre játszott a karakter témája is), Wonder Woman most lehetőséget kapott, hogy bebizonyítsa, képes-e elvinni egy önálló filmet is a hátán. Az eddig nem túl fényes kritikai fogadtatásnak örvendő DC Bővített Univerzum a negyedik darabjára úgy látszik, kezdi megtalálni azt az irányt, ami a kritikusoknak és a rajongóknak egyaránt megfelelő. Habár a "Wonder Woman" nem lett a kedvencem az épülő filmes világból, a maga témájában bizony ott van az elsők között a képregényfilmes műfajban.

wwelmenybeszamolo.png

Elolvasom »
süti beállítások módosítása