Minden, ami DC!

BRÉKING: Saját gyártású sorozatokkal indul a Warner DC csatornája!

2017. április 25. 19:14 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. hatalmas lépést tesz a digitális műsorszolgáltatás irányába az egyik vezető brandjével. A stúdió és a DC Entertainment létrehoz egy új, DC-tematikájú szolgáltatót, ami 2018-ban indul útjára két saját gyártású, képregényen alapuló TV sorozattal. Az egyik az élőszereplős "Titans" széria, ami mögött a CW DC univerzumának királya, Greg Berlanti áll, de közreműködnek még olyan nevek, mint Akiva Goldsman, Geoff Johns, Sarah Schechter, valamint a Warner Bros TV. A másik a kultikus animációs sorozat, a "Young Justice" felélesztése a Warner Bros. Animation részéről. Ez utóbbi címe "Young Justice: Outsiders" lesz.

gallerycomics_1900x900_20140917_ntt_v1_cvr_53f500285e4b80_52534093.jpg

Elolvasom »

KÉPSZEMLE #1: Amber Heard

2017. április 23. 16:55 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Új rovatot indítunk a blogon "Képszemle" néven, amely abból áll, hogy különböző fotósorozatokat osztunk meg a DC sztárjairól. Ezek nem kizárólag, de többnyire magazinokhoz készült képek lesznek. Rögtön bele is kezdünk az első "áldozattal", aki épp tegnap ünnepelte a 31. születésnapját, novemberben pedig "Az igazság ligája" filmben tündökölhet Aquaman kedvese, Mera szerepében. Lássunk hát néhány remekül sikerült fotót a csodaszép Amber Heardról, melyeket az amerikai ELLE Magazine mutatott be elsőként még 2015 júliusában. Ezúton is Isten éltesse a tengerek egyik legszebb hölgyét!

kepszemle_1.png

Elolvasom »

Kiszivárgott a 'Krypton' legelső előzetese

2017. április 19. 19:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Már nagyon régen adott magáról életjelet a Syfy kötelékében készülő Superman előzmény, a "Krypton", ám – habár nem hivatalosan – most meglepetésszerűen befutott az egyébként még be nem rendelt sorozat legelső előzetese. Ennek apropóján szedtük most össze, hogy mit is tudunk eddig a David S. Goyer közreműködésével készülő projektről.

krypton.jpg

Elolvasom »

TOP 10: DC animációs filmek

2017. április 18. 20:01 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Tudjátok, van az az érzés, amikor kicsit ki van ábrándulva az ember, és valami alternatívát keres leginkább ugyan abban a témában, még ha a stílus más is. Itt sincs ez másképp. Én például kicsit csalódva a DC sorozatokban (tisztelet a kivételnek), mindig a rendkívül színvonalas animációs filmeket veszem elő búfelejtőnek. Össze is szedtem nektek csokorba, melyeket tartom a Warner Bros. Animation DC részlegének gyöngyszemeinek.

wba.png

Elolvasom »

TOP 10: DC filmes és sorozatos húsvéti tojások

2017. április 17. 14:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Húsvét van, mindenki a tojások körül forog, a magunk módján mi sem maradunk hát ki a mókából. Szerkesztőségünk két férfitagja, Ádám és Genzo útra kelt, hogy minél több húsvéti tojást gyűjtsenek össze a DC filmekből és sorozatokból. A felhalmozott tojásokból mindketten választottak 5-5 kedvencet, majd ezeket mindketten 1-10-es skálán pontozták. Végül összefésülték a két toplistát, és így született meg ez a sorrend, ami a kettejük által legjobban kedvelt apró utalásokat és kikacsintásokat tartalmazza.

dc-top-10-easter-eggs.png

Elolvasom »

BRÉKING: Manu Bennett visszatér Deathstroke szerepébe!

2017. április 10. 23:44 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

"Nem fogjátok elhinni, hogy Oliver kivel fog össze Prometheus legyőzése érdekében," tudtuk meg Wendy Mericle executive producertől, amikor az "Arrow" ötödik évadának fináléjáról kérdezték, most pedig Stephen Amell új fotójából talán már azt is tudjuk, hogy ki lesz ez a szövetséges.

manu-bennett-s2-finale.jpg

Elolvasom »

'Batman And Harley Quinn': Ők lesznek az eredeti változat hangjai

2017. április 04. 19:05 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A DC arzenáljának jelenleg talán két legnépszerűbb karaktere egy közös filmben, a "Batman And Harley Quinn" című animációs alkotásban szerepel a nyáron. Az executive produceri szerepet vállaló Bruce Timm visszatér egészen a "Batman: A rajzfilmsorozat" klasszikus stílusáig, és egy teljesen új történetet mutat be, amiben a két címszereplő és Éjszárny kelletlen összedolgozására kerül sor, ahogy megpróbálnak megfékezni egy Méregcsók és Jason Woodrue, avagy Plant-Master által okozott globális katasztrófát.

harley-batman-nightwing.jpg

Elolvasom »
süti beállítások módosítása