Minden, ami DC!

Crisis on Earth-X: Fotókon a kétestés crossover

2017. november 18. 02:05 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Alig tíz nap múlva, november 27-én és 28-án kerül sor az Arrowverzum negyedik nagy crossoverjére, melynek részeihez most megérkeztek a hivatalos fotók. Nézzétek meg őket az elolvasomra mögött!

AZ EPOSZI NÉGYFELVONÁSOS "ARROW," "SUPERGIRL," "FLASH," "DC'S LEGENDS OF TOMORROW" CROSSOVER KEZDETÉT VESZI — Barry (Grant Gustin) és Iris (Candice Patton) esküvői ceremóniája összehozza a csapatot, de a dolgok rosszra fordulnak, amikor az X Földről érkező gonoszok támadást mérnek a helyszínre. Az összes szuperhős összefog, és olyan segítők csatlakoznak, mint Citizen Cold (Wentworth Miller), The Ray (Russell Tovey), Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), Iris West és Alex Danvers (Chyler Leigh). Együttes erővel szállnak szembe eddigi legfélelmetesebb ellenségeikkel. A Föld leghatalmasabb hősei, Green Arrow (Stephen Amell), Supergirl (Melissa Benoist), Flash (Grant Gustin) és White Canary (Caity Lotz) vezetik a csapatot a világ megmentéséért folyó küzdelemben.

fla_s4_novswp_wk5_8x10_300dpi.jpg

"Crisis on Earth-X, Part 1" képek:

"Crisis on Earth-X, Part 2" képek:

"Crisis on Earth-X, Part 3" képek:

"Crisis on Earth-X, Part 4" képek:

Korábban két negyed perces, keveset mutató kedvcsináló is érkezett a crossoverhez. Ezekhez nem készítünk feliratot, de egy terjedelmes előzetes esetében már nem fog elmaradni.

(Forrás: KryptonSite, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7213296121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása