Minden, ami DC!

Íme a 'Black Lightning' premierdátuma és a CW januári menetrendje

2017. november 16. 21:18 | DC Magyarország | komment

A CW csatorna közzétette a teljes menetrendjét a sorozatok visszatérését illetően, és végre azt is megtudtuk, mikor indul útjára a "Black Lightning" sorozat!

Greg Berlanti szuperhős drámája január 16-án este mutatkozik be, közvetlenül a "The Flash" visszatérése után a téli szünetről. Igen, a "Black Lightning" elfoglalta a "Legends of Tomorrow" idősávját, de aggodalomra semmi ok, a Legendák ugyanis új időpontban, februárban érkeznek meg a képernyőinkre új epizódokkal.

Megfigyelhető, hogy az "iZombie" új epizódpremierjének időpontja hiányzik a listáról, de a csatorna nyilatkozata szerint arra is hamarosan fény derül.

A januári menetrend tehát így fest:

Január 15, hétfő
visszatér a Supergirl

Január 16, kedd
visszatér a The Flash
BLACK LIGHTNING sorozatpremier

Január 18, csütörtök
visszatér az Arrow

A "Black Lightning" szinopszisa: "Jefferson Pierce (Cress Williams) egy titokkal birkózik. Két lány apjaként, valamint egy bandaháborúk sújtotta környezetben ártatlan fiataloknak biztonságot nyújtó gimnázium igazgatójaként egyféle hős a közössége számára. Kilenc évvel ezelőtt Pierce még másféle hős volt. Szuperképességét, amivel az elektromosságot magába tudta vonzani, valamint manipulálni, arra használta, hogy megvédje városát, mint Black Lighting. Miután túl sok éjszakát töltött az élete kockáztatásával, és miután látta, milyen károsan hat ez a családjára nézve, felhagyott a szuperhősködéssel, és igazgatói, valamint apai feladataira koncentrált. Úgy döntött, hogy szuperképesség nélkül tartja rendben városát, miközben lányai, Anissa (Nafessa Williams) és Jennifer (China Anne McClain) erős fiatal hölgyekké cseperedtek, annak ellenére is, hogy házassága Lynn-nel (Christine Adams) sok megpróbáltatáson ment át. Közel egy évtizeddel később Pierce bűnüldöző karrierje a múlté... legalábbis azt hitte. A bűn és a korrupció futótűzként való terjedése, valamint a szeretteit is veszélyeztető helyi banda, a The One Hundred arra készteti őt, hogy visszatérjen, mint Black Lighting, és megmentse nem csak a családját, de az egész közösség lelkét."

(Forrás: Entertainment Weekly, ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5513289327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása