Minden, ami DC!

BRÉKING: Victor Garber távozik a 'Legends of Tomorrow'-ból!

2017. október 11. 22:35 | DC Magyarország | komment

A Martin Stein, avagy Firestorm egyik felét játszó Victor Garber még a harmadik évad során elhagyja a Waverider fedélzetét! A csatorna és a Warner Bros. nem kommentálta a hírt.

A Deadline-nál első alkalommal tavaly tavasszal, a második szezon forgatásának végeztével hallottak Garber távozásának lehetőségéről, a nyár folyamán pedig csak felerősödtek a szóbeszédek. Habár hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, a színész kilépését támasztja alá a szeptember eleji bejelentés, miszerint a musical színház veterán visszatér a Broadway-re, ami mellett nem lenne ideje a "Legends of Tomorrow" felvételeire (ráadásul New York és Vancouver között kellene ingáznia, ami közel 4000 kilométernek felel meg).

Az idő haladtával felkészültek Garber kilépésére. Amint végez a hátralévő felvételeivel, ami rövidesen el is érkezik, New Yorkba utazik, hogy belekezdjen a "Hello, Dolly!" című musical előkészületeibe. Végleg talán nem kell búcsút vennünk tőle, hiszen az időutazós szuperhősműsorban mindig van lehetőség egy-egy apró felbukkanásra.

A színész először a "The Flash"-ben volt látható Stein professzorként, amit követően a Legendák között kapott állandó szerepet.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8212955339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása