Minden, ami DC!

'Az igazság ligája': Kivágták Iris és Lex jelenteit; íme az első vélemények

2017. szeptember 24. 18:17 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Korábban bejelentett karakterek végezték a vágószoba padlóján, az első reakciók pedig pozitívak. Részletek az elolvasom mögött!

Kiersey Clemons (bal) és Jesse Eisenberg

"Három emberrel is beszéltünk, akik résztvettek Az igazság ligája tesztvetítésén. Imádták! Szerintük 'epikus' volt. Egyikőjüknek nem tetszett a Batman Superman ellen és az Öngyilkos osztag sem, de Az igazság ligáját szerette," szerepel a Batman-News.com írásában. Ettől függetlenül nem örülhetünk előre, hiszen a fent említett két tavalyi DC Bővített Univerzum felvonás tesztvetítéseiről is csupa pozitív vélemény érkezett, aztán nem egészen úgy sült el minden, ahogy arra a stúdió és a rajongók számítottak.

A pozitív első vélemények mellett a híroldal megerősítette a pletykákat, miszerint Lex Luthort (Jesse Eisenberg) kivágták a filmből, ráadásul Kiersey Clemons Iris Westjének "kib*szottul beteg" jelenetei is kimaradtak, legalábbis a most tesztelt változatból biztosan. Ha a moziban nem is láthatjuk a karaktereket, a törölt részletek közül néhány talán rákerül majd "Az igazság ligája" Blu-ray kiadására. Ez történt a "Batman Superman ellen" és Jena Malone esetében is, aki végül csak a film bővített változatában jutott szerephez.

Úgy fest, Joss Whedon kicsit ráncbaszedi a dolgokat, aminek eredményeképp kiszed olyan karaktereket a filmből, akik csak Easter Egg, előreutalás vagy rövid bemutatkozás gyanánt kerültek képbe. Erre a sorsra juthat Darkseid is, akinek csökkentenek a jelenlétén/filmre gyakorolt hatásán, ezzel több teret adva Steppenwolfnak, hogy aztán ne álljon be ő is a képregényfilmes tucatgonoszok igen hosszú sorába.

Továbbá arról is beszámoltak, hogy egy másik tesztvetítésre is sor került. Az onnan érkező infók szerint a film jelenlegi hossza nagyjából 2 és fél óra, tehát közel sincs a pletykált 3 órás játékidőhöz.

(Forrás: Batman-News.com, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8012888814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása