Minden, ami DC!

Superman: Nicolas Cage a meghiúsult filmről beszélt

2017. szeptember 13. 20:37 | DC Magyarország | komment

Mielőtt Brandon Routh és Henry Cavill átvették a Superman ruhát Christopher Reeve-től, volt egy pont, mikor majdnem Nicholas Cage lett az Acélember. Cage és a rendező, Tim Burton éveket töltött a "Superman Lives" című filmen dolgozva 1990-ben, és a soha el nem készült film lett az egyik legfelkapottabb kukázott projekt Hollywood történetében. Cage szerint a tény, hogy a "Superman Lives" sosem lett igazi film, mára irreleváns.

"Állítom, hogy a film, amit Tim és én készítettünk volna, erőteljesebb a képzeletetekben, mint bármelyik eddigi Superman film," mondta Cage a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. "Meg se kellett csinálnom a filmet, a képzeletében mindenki tudja, milyen lett volna. Ez Superman. Ez a film. Még akkor is tudják, ha nem is látták — ez a Superman."

Burton azt mondta egy 2013-as interjúban, hogy a filmben többet fel akartak volna fedezni Superman emberi oldalából.

2015-ben kiadtak egy dokumentumfilmet "The Death of Superman Lives: What happend?" címmel, valamint Cage jelmezes próbafelvételei azóta is fellelhetőek az interneten. Cage azt mondta, nagyon hitt benne, hogy Tim Burton víziója alapján elkészülhet a film. "Nagyon szerettem volna látni, de igazából mindenképp egy nyertes szituáció kerekedett ki a képzelet ereje miatt," mondta. "Azt gondolom, az emberek valójában látják a filmet a fejükben, és számos módon elképzelik, és ez talán sokkal mélyebben rezonál, mint a kész film."

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr912826836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása